BG: Foto-safari biciklista na Savskom nasipu

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: "Foto-safari" biciklista na Savskom nasipu

Beograd -- Na Savskom nasipu u bloku 45 oko 20 biciklista fotografisalo je tablice motornih vozila koji su prelazili preko nasipa, uprkos zabrani saobraćaja u oba smera.

Biciklisti će fotografije tablica poslati saobraćajnoj policiji da bi napisala prekršajne prijave vozačima, saopštilo je Udruženje građana Ulice za bicikliste.

Prema fotografijama, za dva sata nasipom je prešlo više od 100 motornih vozila, od kojih su se mnoga kretala velikom brzinom, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se u saopštenju.

Saobraćajni policajci su obezbeđivali skup i bili veoma korektni ali nisu vozačima pisali prijave, već su ih upućivali da se vrate što su oni koristili da zaobiđu patrole i nastave vožnju nasipom, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FOTO SAFARI Biciklisti "lovili" motorna vozila na Savskom nasipu

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 12:41

Oko 20 biciklista okupilo se juče između predveče na Savskom nasipu, kako bi fotografisali tablice motornih vozila koji su prelezili preko nasipa i pored zabrane saobraćaja...Saobraćaj motornih vozila odvija se na nasipu i pored saobraćajnog znaka za zabranu kretanja u oba smera, a i zabrane saobraćaja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.