BEZ KOMPLEKSA One su lepe uspesne i ne drze dijetu

Izvor: medio.rs, 07.Okt.2015, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ KOMPLEKSA One su lepe uspesne i ne drze dijetu

Muzika i film su njihovo polje na kojem suvereno vladaju. Upoznajte najzgodnije punačke dame iz sveta svetskog šou-biznisa.

MARAJA KERI

Pevačica Maraja Keri nikada nije krila da je vodila bitku sa viškom kilograma uprkos tome što je njena svaka naslovna strana i omot za album fotošopiran do  neprepoznavanja.

 Pevačica je pre nekoliko godina otkrila da se tokom trudnoće ugojila 30 kilograma a da joj je najveći strah bio da se nikada neće >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << povratiti devojačku liniju.

REBEL VILSON

Rebel Vilson, australijska glumica, spisateljica i pevačica je zvezda najspešnijih filmova u proteklih nekoliko godina. "Pitch Perfect", "Bridesmaids", "Night At The Museum: Secret Of The Tomb" su samo neka od ostvarenje ove talentovane glumice.

 Takođe, Rebel nikada nije želela da se pokori holivudskim standardima lepote, a uskoro će sa jednim prodavcem iz SAD-a izbaciti i svoju liniju garderobe.

 - U toj garderobi ogledaće se sve ono što sam naučila noseći svoju težinu. Volim da prikažem golu kožu. Ne želim da budem pokrivena jer to nije seksi. Nosim uske stvari i ponekad volim šljokice - objasnila je svojevremeno glumica.

MELISA MAKARTI

Komičarka Melisa Makarti spada u red glumica koje su promenile holivudske standarde. Glumica je svojevremeno otkrila da je tajna njene uspešne komičarske karijere u tome što je stalno "pogrešna".

 Izuzetan talenat doneo joj je i prvu nominaciju za "Oskara" za ulogu u filmu "Bridesmaids".

EJMI ŠUMER

Američka glumica i komičarka Ejmi Šumer našla se na ovoj listi uspešnih  i punačkih dama. Igrala u popularnom  filmu "Trainwreck" za koji je napisala scenario, ali je širu prepoznatljivost stekla nakon što je izvela šalu na crvenom tepihu sa bračnim parom Vest - Kardašijan.

 Baš poput svojih prethodnica i Ejmi je talentovana mlada žena koja se ne stidi svoje punačke figure.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.