BEOGRAD POD OPSADOM Grad pun policije, navijači se rasuli po gradu

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD POD OPSADOM Grad pun policije, navijači se rasuli po gradu

Veliki broj policajca, pripadnika žandarmerije i Protivterorističke jedinice nalazi se u centru Beograda zbog najavljenog protesta navijača. Jake policijske snage su posebno ispred ambasade Turske, gde je za sada sve mirno.

Navijače mogu da se vide sporadično u gradu, ali nigde nema masovnog okupljanja.

Kako su dva navijača rekla reporteru Blica sa lica mesta, oni su krenuli ka Turskoj ambasadi, i nalaze se "svuda po gradu".

Razlog za protest je ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navijača Crvene zvezde u Istanbulu, a pripadnici snaga MUP-a nalaze se na platou ispred zgrade Skupštine Beograda i Doma Narodne Skupštine.

Veliki broj policajaca se nalazi i isred ambade Turske, gde je najavljeno protestno okupljanje u pozivu preko društvenih mreža.

Naš reporter javlja da je sada ispred ambasade sve mirno.

Na prostoru isped Skupštine nalazi se desetak autobusa i džipova MUP-a, a neki pripadnici

policije nose opremu za razbijanje demontsracija.

U MUP-u je agenciji Beta rečeno da se radi o redovnim aktivnostima policije.

U petak uveče u Istanbulu ubijen je navijač Zvezde Marko Ivković (25) uoči košarkaške utakmice Galatasaraj - Crvena zvezda.

Nekoliko stotina građana okupilo se sinoć isped turske ambasade u Beogradu kako bi protestvovali zbog ubistva navijača.

Oni su nakon što su odali počast Ivkoviću i zapalili sveće u crkvi Svetog Marka, ispred ambasade palili baklje i pevali Zvezdine pesme.

Kako su mediji javili policija nije dozvolila navijačima da se približe zgradi diplomatskog predstavništva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GRAD PUN NAVIJAČA Najavljen protest zbog smrti Marka Ivkovića

Izvor: Blic, 23.Nov.2014

Veliki broj policajca, pripadnika žandarmerije i Protivterorističke jedinice nalazi se u centru Beograda zbog najavljenog protesta navijača. Jake policijske snage čuvale su ambasadu Turske, međutim pošto se protest nije održao, pripadnici policije se polako razilaze...Navijače mogu da se vide...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.