BEOGRAD: Muškarac povređen u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD: Muškarac povređen u saobraćajnoj nesreći

Pacijent je kao vozač tom prilikom zadobio povrede glave i kičme, odnosno leđa i posekotine po telu, a prevezen je na VMA

BEOGRAD - Muškarac star oko 29 godina povređen je u saobraćajnom udesu, koji se dogodio rano jutros oko 03.55 časova na uglu ulica Ustaničke i Vojislava Ilića u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je kao vozač tom prilikom zadobio povrede glave i kičme, odnosno leđa i posekotine po telu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a prevezen je na VMA, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 90 intervencija od kojih 14 na javnim mestima, precizirala je Macura.Lekarima su se najčešće obraćali respiratorni bolesnici sa problemom astme i disanja i kardiovaskularni pacijenti sa bolom u grudima, dodala je Macura.

Macura je savetovala nošenje adekvatne adekvatne odeće obuće i upozorila da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija i nazeba. Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje toplih čajeva, meda, limuna, doručka i što manje konzumiranja alkohola.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.