BEOGRAD: 3 mladića rajnena ispred kluba Nana na Senjaku

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD: 3 mladića rajnena ispred kluba Nana na Senjaku

Dvojica su povređena u predelu noge, a jedan u leđa. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar i na VMA

BEOGRAD - Trojica mladića povređena su u pucnjavi rano jutros oko 05.45 časova ispred kluba "Nana" u Ulici Koste Glavinića u Beogradu. Dvojica su povređena u predelu noge, a jedan u leđa.

Dvojica povređenih su zbrinuti u Urgentnom centru, a treći je, kako je rečeno na VMA, primljen u tu zdravstvenu ustanovu sa prostrelnom ranom i upućen na ortopediju na Banjicu.

Ulica Koste Glavinića, ispred kluba, trenutno je zatvorena za saobraćaj. Policija je obavila uviđaj na licu mesta i razgovarala sa očevicima.

(Pink)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BEOGRAD: 3 mladića ranjena ispred kluba Nana na Senjaku

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014

Dvojica su povređena u predelu noge, a jedan u leđa. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar i na VMA..BEOGRAD - Trojica mladića povređena su u pucnjavi rano jutros oko 05.45 časova ispred kluba "Nana" u Ulici Koste Glavinića u Beogradu. Dvojica su povređena u predelu noge, a jedan u leđa...Dvojica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.