BEBA JE BILA UMOTANA U PELENE I ĆEBE, A KAMEN JE BIO PREKO NJE: Jeziva ispovest vatrogasca koji je izvukao telo detata iz bunara!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEBA JE BILA UMOTANA U PELENE I ĆEBE, A KAMEN JE BIO PREKO NJE: Jeziva ispovest vatrogasca koji je izvukao telo detata iz bunara!

Šef vatrogasaca iz Gračanice Goran Stanojević, ispričao je medijima da je leš muške bebe, koju je majka bacila u bunar, bio u plitkoj vodi, na dnu bunara, a preko njega kamen. Mališan je bio umotan u ćebence i odmah se videlo da je mrtav, a sama scena je izgledala veoma jezivo.

SRPSKI HOROR: Jezivo priznanje majke čija je beba pronađena MRTVA U BUNARU!

Azira Đevljadinovića je ubila majka (21) koja je odmah uhapšena, i sada se nalazi u pritvoru, gde već dva dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << odbija da objasni kako je tačno usmrtila svoje dete. Rezultati obdukcije koji su urađeni odmah kada je beba izvađena, još uvek nisu poznati.

- Bunar nije mnogo dubok, oko metar i po, ali je uzak, što nam je stvaralo probleme pri izvlačenju leša. Nekako smo uspeli da uđemo i izvučemo telo. Dečak je ležao u plitkoj vodi, umotan u pelene i ćebe, a preko njega je bio bačen neki kamen. Taj prizor nikada neću zaboraviti - rekao je Stanojević za Informer.

Albert, bebin otac ne može da dođe sebi od šoka koji ga je zadesio.

Foto-ilustracija: freeimages.com/milan6

- Moja žena je priznadala da je ubila našeg sina. Bog neka je ubije. Ne znam šta joj se dogodilo i zašto je to uradila. Kada sam čuo da je priznala, kao voz da me je udario.

Podsetimo, ovo jezivo čedomorstvo se dogodilo u nehigijenskom naselju u Gračanici, u porodici Đevijanović. Majka je prijavila nestanak svog sina, a onda je optužila komšiju da joj je oteo bebu. Patrole su poslate i pretraživale su teren, pa su ubrzo pronašli bebino telo u bunaru. Komšija koji je priveden je uporno tvrdio da nema ništa s tim, a zatim su na razgovor pozvani i roditelji.

- Dok je komšija bio u stanici, majka je govorila kako bi iskopala oči onome ko joj je ubio dete i bacio kamen preko njega. Na pitanje kako zna da je preko bebe bačen kamen, majka je zaćutala. Kada smo je pritisli, histerično je zapalakal i priznala da je ona to uradila - rekao je izvor iz istrage za Informer.

Ubrzo, komšija je pušten, a majka je rekla da se beba ugušila tokom dojenja i da se ona uspaničila, pa je telo bacila u bunar.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.