Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

""BAŠTENSKI SPAJSER" Trampov portparol predmet ISMEVANJA na Tviteru

Nakon skrivanja u žbunju od novinara, portparola Bele kuće Šona Spajsera od medija je sakrio Donald Tramp. Ipak, od društvenih mrežama nije uspeo da ga skloni, a tamo su nemilosrdni prema njemu.

In light of recent #Comey revelations, Sean Spicer holding press briefing among bushes in Lafayette Square. #gardenspicer #dc @PoPville pic.twitter.com/3JWFKaAL8Q

Tako sada glava Šona Spajsera viri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz saksija, bašti, žbunja na javnim površinama...

Garden Spajsera ili baštenskog Spajsera dizajnirala je Lisa Kadonaga, profesorka sa univerziteta Britanska Kolumbija.

Ideju je dobila dok je primetila da žbunu u dvorištu njenog komšije liči na onaj iza kog se krio Spajser i shvatila da bi mogla da se našali sa tim. Njena šala postala je hit na društvenim mrežama, pa sad Spajser viri iz mnogo saksija.

Inače, Spajser se, kako je preneo "Vašington post" pre deset dana, posle kratkog intervjua koji je dao za "Foks Biznis", sakrio na kratko sa svojim osobljem iza visokog žbunja, kako bi se posavetovao o tome šta će novinarima koji ga čekaju odgovoriti na pitanja o otkazu direktoru FBI Džejmsa Komija.

To je očigledno bila kap koja je prelila čašu kod Trampa. Američki mediji pišu da je predsednika SAD nezadovoljan radom svog medijskog tima, posebno Spajsera koji je i sam postao tema medija umesto da gasi medijske požare.

Od te konferencije Spajser se više nije pojavljivao u Beloj kući.

Šuška se da bi uskoro mogao i da bude smenjen. Na njegovo mesto mogla bi da dođe jedna od najatraktivnijih voditeljki "Fok njuza". O kome je reč, pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Baštenski Spajser: Trampov portparol predmet ismevanja na Tviteru

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2017

Nakon skrivanja u žbunju od novinara, portparola Bele kuće Šona Spajsera od medija je sakrio Donald Tramp. Ipak, od društvenih mrežama nije uspeo da ga skloni, a tamo su nemilosrdni prema njemu...Tako sada glava Šona Spajsera viri iz saksija, bašti, žbunja na javnim površinama....Garden Spajsera...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.