BANJALUKA: 21 osoba uhapšena u akciji sprečavanja šverca cigareta

Izvor: Kurir, 02.Sep.2014, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANJALUKA: 21 osoba uhapšena u akciji sprečavanja šverca cigareta

Svi privedeni se sumnjiče za krijumčarenje cigareta iz BiH u Hrvatsku, u vrednosti oko 600 000 evra

BANJALUKA - U Republici Srpskoj, u okviru akcije sprečavanja šverca cigareta, uhapšeno je 14 osoba dok će izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti podnesen protiv 22 lica. U Hrvatskoj je istovremeno uhapšeno sedam lica, u okviru iste akcije, koju, pod nazivom "Džoker", sprovodi MUP RS u saradnju sa MUP-om Hrvatske.

Svi se sumnjiče za krijumčarenje cigareta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz BiH u Hrvatsku, u vrednosti oko 600 000 evra.

Prethodno je pretresena 21 lokacija na području Banjaluke, Gradiške i Laktaša.Akcija, sprovedena pod nadzorom Tužilaštva BiH, usmerena je na hapšenje lica koja su se bavila organizovanim kriminalom, krijumčarenjem, poreskom utajom i nedozvoljenom trgovinom cigaretama, objavio je RTRS.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RS: Hapšenja zbog šverca cigareta

Izvor: B92, 02.Sep.2014

U Republici Srpskoj, u okviru akcije sprečavanja šverca cigareta, uhapšeno je 14 osoba dok će izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti podnesen protiv 22 lica...U Hrvatskoj je istovremeno uhapšeno sedam lica, u okviru iste akcije, koju, pod nazivom "Džoker", sprovodi MUP RS u saradnju sa MUP-om...

Nastavak na B92...

Palo 14 švercera cigareta

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2014

BANJALUKA - Pripadnici MUP-a RS su u akciji kodnog naziva "Džoker" uhapsili danas 14 osoba koje sumnjiče da su švercovale cigarete i drugu akciznu robu u vrijednosti od oko 1.200.000 KM...Kako nezvanično saznajemo, pali su Milan Vujičić, zvani Vujke i Petar Lekić, obojica iz Gradiške, potom Radovan...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.