Avion se vratio zbog straha putnika

Izvor: B92, 28.Mar.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion se vratio zbog straha putnika

Putnici "boinga 737" poljske kompanije LOT koji je leteo za Istanbul, naterali su pilota da se vrati u Varšavu, jer su ih preplašili čudni zvuci.

Sumnjivi zvuci, koji su bili prilično glasni, začuli su se na palubi aviona nakon poletanja, pa su uplašeni putnici zatražili od pilota da odmah vrati avion na zemlju, iako su dobili objašnjenje da nije u pitanju ništa opasno.

Kako javljaju poljski mediji, oni su insistirali na povratku iako im je rečeno da to na jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mestu ne dihtuju vrata, ali da nema nikakve opasnosti od dekompresije aviona.

"Bezbednost je naš prioritet i zato je pilot, pošto je zatraženo da proveri buku koja narušava komfor putnika, u skladu sa procedurama odlučio da se vrati u Varšavu. Naglašavamo da svi sistemi aviona funkcionišu ispravno", saopštio je LOT.

"Avion se popodne vratio na aerodrom iz tehničkih razloga, sleteo je normalno", izjavio je portparol varšavskog aerodroma Pšemislav Pšibilski.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u "boingu 737": Putnici prizemljili avion!

Izvor: Mondo, 28.Mar.2015

Uplašeni putnici "boinga 737", poljske kompanije LOT, koji je leteo danas za Istanbul, naterali su pilota da se, bez stvarne potrebe, vrati u Varšavu, jer su ih - preplašili čudni zvuci...Foto: Getty images/Thinkstock..Sumnjivi zvuci, koji su bili prilično glasni, začuli su se na palubi aviona...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.