Avio karta Niš-Malme neznatno skuplja od povratne autobuske karte do Beograda (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 25.Jan.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avio karta Niš-Malme neznatno skuplja od povratne autobuske karte do Beograda (VIDEO)

Iako je cena avio karte na relaciji Niš – Malme od 2899 dinara više nego povoljna, ograničen je broj onih koji će moći da za ovu svotu otputuju do Švedske. Cena prevoza low cost avio kompanija je promenljiva i zavisi od ponude i tražnje, izjavio je izvršni potpredsednik “Wizz air-a“ Džon Stivenson.
Iako zvuči gotovo neverovatno da je karta u jednom smeru na relaciji Niš-Malme tek neznatno skuplja od povratne autobuske karte do Beograda, zaista je, ukoliko rezervišete >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << mesto u avionu na vreme, moguće otputovati u Skandinaviju za oko 25 evra.
“Wizz air“ je najavio uspostavljanje avio saobraćaja sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki“ početkom decembra kada je objavio liniju Niš-Bazel. Karte za ovaj švajcarski grad po početnoj ceni od 1699 dinara ekspresno su rasprodate.
Za avio-liniju Niš-Bazel, koja je objavljena pre oko mesec dana do sad je prodato 350 karata, rekao je gradonačelnik Niša.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.