Avganistan: Minibus pao u reku, 11 žrtava

Izvor: B92, 30.Jul.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avganistan: Minibus pao u reku, 11 žrtava

Kabul -- U saobraćajnoj nesreći koja se na severu Avganistana 11 osoba je poginulo kada se mini-bus kojim su putovali survao u reku, saopštili su lokalni zvaničnici.

U distriktu Baharak u provinciji Badahšan 12 osoba je jutros putovalo mini-busom kada se odjednom survao u reku", rekao je guverner distrikta Baharak Abdul Sami za agenciju Sinhua.

Samo jedna osoba je spasena, dodao je avganistanski zvaničnik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nesreća u Avganistanu: Minibus se survao u reku, 11 poginulo

Izvor: Blic, 31.Jul.2016, 00:28

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u provinciji Badahšan, na severu Avganistana, 11 osoba je poginulo kada se minibus kojim su putovali survao u reku, saopštili su lokalni zvaničnici...U distriktu Baharak u provinciji Badahšan 12 osoba je jutros putovalo minibusom kada se odjednom survao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.