Ava: Vlada mi je dao najlepši poklon

Izvor: Blic, 25.Maj.2012, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava: Vlada mi je dao najlepši poklon

Jedna od najinteresantnijih učesnica ovogodišnjeg takmičenja „Survajver“, poznata po svojim šarmantnim izjavama, Ava Karabatić odlučila je da svoj rođendan proslavi u Beogradu sa prijateljima sa Kostarike.

U restoranu „Kašmir" popularna starleta obeležila je svoj dvadeset četvrti rođendan. Na žurku je prvi stigao Milan Gromilić sa suprugom Katarinom, koji je Avi poklonio cveće, a neposredno posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njega stigli su Marko i Aleksandra. Raspoložena slavljenica sa njima je nazdravljala šampanjcem, dok je Milan „varao" Aleksandru da proba domaću rakiju.

Između zdravica Ava je za „Blic" otkrila da je najlepši poklon dobila upravo od Vlade.

-Slavila sam 5 dana rođendan u Zadru, ali sam odlučila da ga proslavim i sa prijateljima ovde u Beogradu. Vlada mi je dao najlepši poklon, čestitao mi je rođendan u ponoć porukom. Nažalost nalazi se u Grčkoj pa nije uspeo doći na parti, ali mi je poslao čestitku. Naš odnos je za sada prijateljski, ali se nadam da će se graditi. Dobila sam dva predivna paketa, parfeme i ruže koje obožavam, a od Andrije Miloševića bocu šampanjca – rekla je slavljenica Ava Karabatić.

Među poslednjima na žurku su stigli Neven i Jelena, dok su su ostali takmičari izostali zbog poslovnih obaveza.

Povezane vesti: Proglašeni pobednici Prve matematičke internet olimpijade

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ava poručuje: Vlada mi je za sad prijatelj, ali biće i nešto više!

Izvor: S media, 25.Maj.2012

Iako je rođendan slavila u Hrvatskoj, učesnica ovogodišnjeg "Survajvera" nastavila je slavlje i u našoj prestonici. Otkrila je i od koga je dobila najlepši poklon, čemu se i nadala.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.