Autokomanda u novom sjaju od 11. jula

Izvor: Mondo, 30.Maj.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autokomanda u novom sjaju od 11. jula

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je radove na Autokomandi i poručio da će, prema rečima izvođača radova, ta ulica biti otvorena 11. jula, osim za smer ka ulici Vojvode Stepe, što bi trebalo da bude završeno mesec dana kasnije.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Sada radimo na rešavanju poslednjih problema u vezi sa javnim prevozom, odnosno sa kontaktnom mrežom, kako bi 12. jula saobraćaj normalno krenuo ovom ulicom, istakao je Mali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
On je podsetio da je čitava rekonstrukcija vezana za kredit Evropske banke za obnovu i razvoj, kojim je predviđena obnova brojnih tramvajskih deonica i tramvajske mreže u Beogradu.

Na narednoj sednici Skupštine grada, pred odbornicima će se naći projekat rekonstrukcije Slavije, nakon čega se kreće sa javnom nabavkom za izvođača radova, kazao je Mali.

On je dodao da se početak radova u Bulevaru oslobođenja, odnosno od Autokomande do Slavije, uključujući i Trg Slaviju, očekuje na proleće naredne godine, a potom bi usledila rekonstrukcija Ruzveltove ulice i Ulice 27. marta.

Kada svi ti radovi budu završeni, veći deo tramvajske mreže biće obnovljen, naglasio je Mali.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.