Atrakcije Nedovića i Radičevića

Izvor: Mondo, 24.Nov.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atrakcije Nedovića i Radičevića

Srpski bekovi sa svojim timovima doživeli poraze u mečevima 8. kola Endesa lige, ali su se njihovi potezi našli na "Jutjubu".

Foto: Beta/AP/Petr David Josek

Nemanja Nedović debitovao je u španskom prvenstvu sa 10 poena (bez skoka i asistencije), u porazu Valensije od Unikahe na domaćem parketu - 64:75.

Reprezentativac Srbije, koji se nedavno vratio u Evropu iz Golden Stejt Voriorsa, šutirao je za dva poena 3/3, a trojke 1/4. Polovinu njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << košgeterskog učinka možete videti u kraćoj reportaži sa derbi meča.

Vladimir Lučić dao je šest poena, dok je Stefan Marković pobedi Unikahe doprineo sa četiri asistencije.

Mladi Nikola Radičević igrao je za Kahasol protiv Real Madrida (72:81), postigavši sedam poena, uz tri skoka i dve asistencije.

Pogledajte kako je na kraju prvog poluvremena "pobedio" sirenu!

Na tabeli vodi Real sa skorom 8-0, prate ga Barselona i Unikaha sa po 7-1, a onda idu Anđušićev Bilbao (6-2) i Saragosa (5-3) Katića i Jelovca.

Valensija je u sredini tabele sa 50 odsto uspešnosti (4-4), dok je drugi protivnik Crvene zvezde u D grupi Evrolige, Laboral Kuća, sa skorom 3-5, tek 11. u konkurenciji 18 timova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.