Atletiko poveo, Barsa slavila na Kalderonu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko poveo, Barsa slavila na "Kalderonu"

Šampion Španije i Evrope, Barselona, nastavlja sa pobedama. U derbiju trećeg kola Primere, Katalonci su slavili na "Vuinsente Kalderonu" protiv Atletika 2:1.

"Jorgandžije" su početkom drugog poluvrmena poveli golom Fernanda Toresa, ali je onda usledila raspodija Barse. Prvo je Nejmar sjajnim golom iz slobodnog udarca u 55. minutu smanjio, da bi Linel Mesi, u 77. minutu doneo nova tri boda četi Luisa Enrikea. Omaleni čarobnjak na ovom meču bio je rezervista, a u igri je ušao u 60. minutu.

Real je pobedio Espanjol u gostima 6:0, a pet golova postigao je Kristijano Ronaldo. Valensija je slavila u Hihonu 1:0.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Barselona slavila na Visente Kalderonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2015

Fudbaleri Barselone pobedili su večeras kao gosti ekipu madridskog Atletika sa 2:1 (0:0) u derbi meču trećeg kola španske Primere...Barselona je zadržala maskimalan učinak, prvo mesto na tabeli i osvojila važna tri boda u borbi za titulu šampiona Španije...Katalonci imaju devet bodova, dva više...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.