Antonio Banderas kao detektiv u seriji Havana Quartet

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonio Banderas kao detektiv u seriji Havana Quartet

Već godinama "na privremenim radu" u Holivudu, španski glumac Antonio Banderas dobio je ponudu da glumi u novoj seriji američke TV mreže Starz.

Inspirisana romanima kubanskog pisca Leonarda Padure, serija prati inspektora Marija Kondea, romatničnog junaka sklonog alkoholu koji sanja da napusti policiju i posveti se pisanju.

Osim što će igrati kubanskog inspektora, kome kao po pravilu zapadaju najdelikatniji slučajevi, Banderas će i producirati seriju za koju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će scenario napisati Eduardo Maćado.

''Havana Quartet'' je serija koja istražuje zemlju koja već decenijama potstiče našu maštu i znatiželju. Bilo nam je važno da stvorimo nešto autentično što na najbolji način oslikava mračnu atmosferu Padurovih romana, pa i same Kube", najavili su producenti.

Domaćim ljubiteljima trilera je Padurovo delo poznato kroz roman "Jesenji pejzaž", izdat 2014. u izdanju Lagune.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antonio Banderas kao detektiv u seriji Havana Quartet

Izvor: B92, 02.Avg.2015

Već godinama "na privremenom radu" u Holivudu, španski glumac Antonio Banderas dobio je ponudu da glumi u novoj seriji američke TV mreže Starz...Inspirisana romanima kubanskog pisca Leonarda Padure, serija prati inspektora Marija Kondea, romatničnog junaka sklonog alkoholu koji sanja da napusti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.