Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antifašisti iz Vogošće nisu dobrodošli na slapove Kravice kod Stoca

STOLAC - Grupi antifašista iz Vogošće danas je onemogućena posjeta slapovima Kravice kod Stoca, gdje im je rečeno da "kao antifašisti tu nemaju šta da traže".

Članovi ABNOAR-a iz Vogošće su poslije završetka skupa povodom 72 godine od oslobođenja u Drugom svjetskom ratu u Stocu krenuli da posjete slapove.

Jedna od članica grupe Besima Borić navela je da im je na ulazu čovjek koji prodaje karte rekao da ih ne smije pustiti zbog vlasnika kafića, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << jedan muškarac ušao u autobus i bacio tablu sa natpisom "ABNOAR Vogošća", prenosi N1.

Ona navodi da je zvala i policiju Hercegovačko-neretvanskog kantona, gdje su joj rekli da to nije njihova nadležnost.

"Sjeli smo u autobus i krenuli prema Sarajevu, ali je na putu stajala grupa od desetak mladića koji su nam pokazivali da krenemo lijevo, iako je trebalo desno. Očito da se nešto spremalo, da su bili u komunikaciji i da je trebalo da upadnemo u zamku", navela je Borićeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Incident na Kravicama: Antifašistima iz Vogošće zabranjen ulaz

Izvor: Cafe.ba, 23.Okt.2016

Grupi antifašista iz Vogošće danas je onemogućena posjeta slapovma Kravice kod Stoca, gdje im je rečeno da kao antifašisti tu nemaju šta da traže.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.