Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Er Srbija me zvala na razgovor, ali se nisu izvinili

Čedomir Antić, otac jedanaestogodišnjeg dečaka koji ima autizam, a kom prošle nedelje nije dozvoljeno da leti avionom Er Srbije, juče je pozvan na razgovor u srpsku nacionalnu aviokompaniju, nakon što je kompaniji poslao pismo upozorenja pred tužbu.

Izvor: N1

Antić tvrdi da mu je tokom razgovora rečeno da namerno sprovodi negativnu medijsku kampanju usmerenu protiv te kompanije, te da nema osnova za tužbu.

"Očekivao sam da će se izviniti i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << reći da će proveriti procedure. Ključno je da se to više ne dešava nikom, pa ni meni i mojoj porodici. Naprotiv, dobili smo jedan govor u kom je rečeno da nisu reagovali iako su teško napadnuti negativnom medijskom kampanjom koju ja vodim iz ne znam kakvih razloga", rekao je Antić za N1.

Antić tvrdi da je Er Srbija u saopštenju lažno navela da je njegov sin bio agresivan, kao i da su lažno naveli da su putnici tražili da mu bude zabranjeno dalje letenje.

"On nije agresivan, autistična deca nisu agresivna. Ali oni nastavljaju sukob, ne samo sa mojim detetom, već sa svim osobama sa posebnim potrebama i svom autističnom decom", kaže Antić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ima li Er Srbija pravo da zabrani let autističnom detetu?

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2017

Slučaj autističnog dečaka kojem prošle sedmice nije dozvoljeno ukrcavanje na avion Er Srbije dobio je nastavak. Njegov otac, istoričar Čedomir Antić, pozvan je na razgovor u sedište nacionalne avio-kompanije, ali i posle tog razgovora, on najavljuje sudski epilog. Postavlja se pitanje, da li...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.