Andrija Igić dobitnik nagrade Milan Pantić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2012, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Igić dobitnik nagrade "Milan Pantić"

JAGODINA -

Dopisnik Radio televizije Srbije sa Kosova i Metohije Andrija Igić, dobitnik je nagrade za novinarsku hrabrost "Milan Pantić" za ovu godinu.

Odluku je danas doneo žiri sastavljen od prestavnika "Večernjih novosti", UNS-a, NUNS-a, Nedeljnika "Novi put" iz Jagodine i Književnog kluba "Đura Jakšić" iz Jagodine.

Nagrada je ustanovljena u znak sećanja na dopisnika "Večernjih novosti" iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Jagodine Milana Pantića koji je mučki ubijen 11. juna 2001. godine, u hodniku ispred svoga stana, a ubica još nije pronađen.

Nagrada se sastoji od Povelje i novčanog iznosa od 150.000 dinara, a biće uručena na dan ubistva Pantića u Narodnoj biblioteci u Jagodini.

Nagradu "Milan Pantić" do sada su dobili novinari Jugoslav Ćosić, Živojin Rakočević, Mišo Ristović, Nikola Vrzić, Vladimir Mitrić, Zagorka Uskoković, Dragana Zečević, Darko Dimitrijević, Branko Stanković, italijanski novinar Rikardo Jakoni i Aleksandra Belić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andriji Igiću nagrada Milan Pantić

Izvor: B92, 07.Jun.2012

Beograd -- Dopisnik RTS-a s Kosova Andrija Igić ovogodišnji je dobitnik nagrade "Milan Pantić" za novinarsku hrabrost...Nagrada se dodeljuje u znak sećanja na novinara iz Jagodine ubijenog 11. juna 2001..Nagradu dodeljuje kompanija "Novosti", a odluku o dobitniku doneo je danas žiri u sastavu: Nino...

Nastavak na B92...

Nagrada Andriji Igiću

Izvor: RTS, 07.Jun.2012

Dopisnik RTS-a sa Kosova Andrija Igić ovogodišnji je dobitnik nagrade "Milan Pantić" koja se dodeljuje za novinarsku hrabrost u znak sećanja na novinara iz Jagodine ubijenog 11. juna 2001. godine...Ovogodišnji dobitnik nagrade "Milan Pantić" za novinarsku hrabrost je dopisnik Radio-televizije Srbije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.