Andrej Vučić: Uredno smo pokazali legitimacije, ali upravo one bile su povod za brutalno prebijanje!

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej Vučić: Uredno smo pokazali legitimacije, ali upravo one bile su povod za brutalno prebijanje!

Uredno smo pokazali legitimacije i da su upravo legitimacije bile povod njihovog brutalnog prebijanja, rekoa je Andrej Vučić .

BEOGRAD - Andrej Vučić, brat premijera Aleksandra Vučića, demantovao je danas kao notornu laž navode Blica da su pripadnici Žandarmerije u nedelju brutalno pretukli njega i dvojicu pripadnika njegovog obezbeđenja, zato što su odbili da se legitimišu.

Andrej Vučić navodi da su i on i njegovi pratioci uredno pokazali legitimacije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da su upravo legitimacije bile povod njihovog brutalnog prebijanja.

Andrej takođe navodi da je uveren da meta neistinitih navoda Blica nije on, već njegov brat, sa ciljem da porodicu Vučić, ne po prvi put, stave na stub srama.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.