Izvor: Blic, 01.Okt.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina dobila starateljstvo, evo šta Bred mora da uradi da bi viđao decu!

Fama oko "razvoda veka", kako su ga mnogi nazvali se ne stišava ni nakon nekoliko nedelja od trenutka kada je Anđelina potpisala zahtev za razvod.

Najnovije informacije govore o tome da su Anđelina i Bred postigli privremeni dogovor da starateljstvo nad šestoro zajedničke dece pripadne Anđelini.

Iako u početku nisu mogli da nađu zajednički jezik, par je preko advokata uspeo da se dogovori, a ovaj sporazum će trajati do 20. oktobra, kada će oboje ponovo izaći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pred sud, ali i socijalnu službu u Los Anđelesu koja će razmotriti čitav slučaj.

Međutim, ono što je interesantno je da je Bred prihvatio sve uslove koji su pred njega postavljeni kako bi viđao decu. Naime, detalji sporazuma koji su procureli u javnost tiču se toga da će Pit moći da viđa decu samo uz prisustvo Anđeline, ali i terapeuta.

Pročitajte još...

Anđelina se navodno plaši da njen, još uvek zakoniti suprug viđa decu bez njenog prisustva. Ovo je povezano sa događajem koji se dogodio u avionu nedavno, a kada je Bred nasrnuo na sina Medoksa koji je branio Džolijevu. Podsetimo, policija je odustala od podizanja tužbe protiv Breda jer nije utvrđeno da je namerno povredio sina.

Bred je takođe, navodno, pristao da se testira na drogu i alkohol, a to je od njega zahtevala upravo Džolijeva.

- Obe strane su svojevoljno pristale da učestvuju u dogovoru - objavili su strani mediji. Nedavno su se pojavile informacije da je Džolijeva lažno optužila Breda za napad na Medoksa. Više o tome pročitajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.