Anđelina Džoli kao Frankenštajnova nevjesta?

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli kao Frankenštajnova nevjesta?

Holivudski studio Universal toliko žarko želi da Anđelina Džoli igra u njegovom novom horor projektu, da joj je, navodno, zbog toga dao "zeleno svjetlo" da snimi film "By the Sea" koji je kritika nemilosrdno sasjekla.

Čelnici studija Universal se nadaju da će uspjeti da ubijede glumicu da prihvati ulogu u rimejku klasika strave "Frankenštajnova nevjesta", piše Holivud riporter.

Džoli, za koju je intimistička drama "By the Sea" treće rediteljsko ostvarenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izjavila je nedavno da više ne uživa u glumi i da sebe u nastavku karijere vidi prije svega iza kamere.

Studio planira da na osnovu autorskih prava koje posjeduje na čuvene horor junake, poput Frankenštajna, Drakule, Mumije, Nevidljivog čovjeka, Vukodlaka i Čudovišta iz crne lagune kreira seriju novih filmova.

Originalni film "Frankenštajnova nevjesta" iz 1935. imao je za glavne glumce Elzu Lankaster i Borisa Karlofa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.