Anćeloti: Di Marija tražio da ide

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Di Marija tražio da ide

Trener Reala izjavio je da do kraja prelaznog roka ima prostora za odlaske dvojice prvotimaca.

Foto: Guliver/Getty images/Alex Livesey

Anhel di Marija (26) odbio je da potpiše novi ugovor sa Real Madridom i tražio je da ode iz kluba, dok je Sami Kedira samo odbio produžetak saradnje, izjavio je Karlo Anćeloti.

"Di Marija mora da pronađe rešenje do 31. avgusta. Ako i tada bude sa nama, nastavićemo da sarađujemo kao prošle sezone i neće biti nikakvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << problema", objasnio je italijanski stručnjak.

Argentinski krilni igrač prvo je bio nadomak prelaska u Pari sen Žermen, ali je sada aktuelan Mančester junajted, koji je spreman da izdvoji oko 100 miliona funti za obeštećenje Realu i za platu samog Di Marije.

Sami Kedira (27) takođe bi mogao da napusti "kraljevski klub". Rado bi ga u svojim redovima video Arsenal...

"Njegova situacija je drugačija, jer on nije tražio da ga prodamo. Jeste odbio novi ugovor, važeći mu ističe sledećeg leta i videćemo šta će se dogoditi".

Real u petak igra revanš utakmicu španskog Superkupa (prva 1:1), protiv Atletika na Visente Kalderonu, a na startu Primere u ponedeljak dočekuje Kordobu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.