Anabelin muž ne daje pare za sina, traži DNK

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabelin muž ne daje pare za sina, traži DNK

Andrej Atijas već dve godine ne viđa naslednika, koga je dobio s Jasminom Skender, i želi da se utvrdi da li je on otac

Andrej Atijas, suprug pevačice Anabele Atijas, već dve godine ne plaća alimentaciju za sina, koga je 2012. dobio s Jasminom Skender. Prema rečima izvora, Andrej je samo u početku nekoliko puta dolazio da vidi dečaka, ali sada izbegava očinske obaveze. S druge strane, u medijima pokazuje luksuzan život s Anabelom, s kojom je u dobio ćerku Blankicu, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kurir.

- Andrej je sina s Jasminom dobio tri meseca nakon što je počeo vezu s Anabelom. Ona sama brine o njemu i sve troškove njegovog izdržavanja sama plaća - navodi izvor.

Jasmina je kratko potvrdila za Kurir da nije u kontaktu s Andrejom.

- Ne plaća, niti dolazi. Uopšte nismo u kontaktu. Ne pišite ništa, ne želim da se provlačim po novinama - istakla je bivša devojka Atijasa, koja je svojevremeno tvrdila da je s njim bila u ozbiljnoj vezi.

Sa druge strane, Anabelin suprug tvrdi da je tužio Jasminu jer mu je zabranila da viđa dete i želi da svu priču o starateljstvu razjasne na sudu.

- Ne bežim od svoje odgovornosti iako sam s njom proveo samo jednu noć, a ona me nakon tri meseca obavestila da je u drugom stanju. Rekao sam da ću da priznam dete kad se analizom DNK utvrdi da je moje, što ona izbegava - kaže Andrej i dodaje:

U međuvremenu mi je još pet momaka reklo da su se tresli da nije njihovo. Ipak, plaćao sam redovno alimentaciju dok mi nije zabranila da viđam sina.Tada sam je tužio, ali ona je promenila adresu, i sud ne može da joj dostavi tužbu - ispričao je Atijas.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Možda dete nije njegovo: Anabelin muž ne plaća alimentaciju?

Izvor: Svet, 25.Jul.2014

Andrej Atijas, suprug pevačice Anabele Atijas, već dve godine ne plaća alimentaciju za sina, koga je 2012. dobio s Jasminom Skender. Prema rečima izvora, Andrej je samo u početku nekoliko puta dolazio da vidi dečaka, ali sada izbegava očinske obaveze. S druge strane, u medijima pokazuje luksuzan...

Nastavak na Svet...

Traži DNK analizu: Anabelin muž ne plaća alimentaciju za svog sina

Izvor: Story, 25.Jul.2014

Suprug pevačice Anabele već dve godine ne izdržava svog sina, kojeg je 2012. godine dobio u vezi sa Jasminom Skender...Anabela, Andrej Atijas, foto: story press

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.