Amfiteatar kao pozornica: Danas na Pravnom fakultetu predstava Sluge javnog interesa

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amfiteatar kao pozornica: Danas na Pravnom fakultetu predstava "Sluge javnog interesa"

Amfiteatar Pravnog fakulteta će nakratko dobiti potpuno drugačiju namenu - umesto u profesora publika će danas od 19.30 gledati u glumce.

Mladi umetnici u duši koji se igrom slučaja ipak studenti prava, udružili su svoje talente i osmislili autorsku predstavu pod nazivom "Sluge javnog interesa". Oni će je pred svim zainteresovanima odigrati na pozornici amfiteatra Radomir Lukić.

- Ako vas realnost sablažnjava, a vaša duša vapi za lekom - svratite u "peticu" da se zajedno rugamo realnosti i lečimo napaćene duše smehom - poručuju ovi mladi umetnici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Amfiteatar kao pozornica: Sutra na Pravnom fakultetu predstava "Sluge javnog interesa"

Izvor: Blic, 24.Apr.2017

Amfiteatar Pravnog fakulteta će nakratko dobiti potpuno drugačiju namenu - umesto u profesora publika će sutra od 19.30 gledati u glumce...Mladi umetnici u duši koji se igrom slučaja ipak studenti prava, udružili su svoje talente i osmislili autorsku predstavu pod nazivom "Sluge javnog interesa"....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.