Američki student koji je pušten iz Severne Koreje, UMRO u komi! VRATIO SE KUĆI, ALI PREKASNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki student koji je pušten iz Severne Koreje, UMRO u komi! VRATIO SE KUĆI, ALI PREKASNO!

Strašna sudbina zadesila je ovog momka samo zato što je uzeo jedan poster!

Američki student koji je prošle nedelje pušten iz Severne Koreje u komi, Oto Vambir (22), umro je danas popodne.

We gave up five Terroist 4 #Bowe Bergdahl becz his health was declining & #Obama let this kid suffer. @realDonaldTrump #Ottowambier #otto pic.twitter.com/pDGsoGkyvB

— Pop Momma (@LeBee4USA) June 19, 2017

Porodica je saopštila da je njihova dužnost da objave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je njihov sin "završio svoje putovanje kući, okružen svojom porodicom", prenosi AP. Porodica se zahvalila medicinskom centru koji ga je lečio.

Otto Warmbier has passed away. Thoughts and prayers for the Wambier family. https://t.co/Mn1ieYL5O5

— Pamela Lynne Kemp (@ILuvHorseRacing) June 19, 2017

- Nažalost, grozno, mučiteljsko maltretiranje koje je naš sin iskusio u rukama Severnokorejaca osiguralo je da nijedan drugi ishod nije moguć sem onog koji se danas dogodio- saopštila je porodica.

Varmbir je u Severnoj Koreji optužen na 15 godina teškog rada zbog toga što je ukrao propagandni poster, podseća AP.

NEW: Trump says Otto Wambier's "fate deepens my Administration’s determination to prevent such tragedies... " https://t.co/Xz3DEe2KdV pic.twitter.com/WQ6T8wadKn

— Washington Examiner (@dcexaminer) June 19, 2017

On je proveo više od 17 meseci u Severnoj Koreji, nakon čega je pušten zbog zdravstvenih razloga. Doktori su rekli da se vratio u SAD sa teškim moždanim povredama, ali nisu bili sigurni šta je bio njihov uzrok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.