Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amal Kluni kao princeza: Zanosna u crnoj haljini (FOTO)

Amal Kluni, poznati advokat za ljudska prava, redovno nas inspiše svojim poslovnim kombinacijama koje su savršeno izbalansirane do zadnjeg detalja.

Amal voli klasiku koju redovito osvježi bojama i sjajnim modnim dodacima. Budno oko javnosti i medija koji prate svaki korak, sada i žene Džordža Klunija, često se znaju našaliti da bi voljeli da ih ona vodi i u njihovim stilskim bitkama.

Na sinoćnjoj premijeri filma „Hail, Caesar!“ na otvorenju poznatog evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << filmskog festivala, Berlinale, Amal je izgledala neodoljivo u dugoj crnoj šljokičastoj haljini, kojoj je volumen dat suknjom od tila koja se spušta od struka do dna.

Polupodignuta kosa, crveni ruž, veliki osmijeh i šarmantni muž pod rukom, učinili su njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu temom gotovo svih modnih medija.

(NN, modamo.info)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.