Alkohol mu došao glave: Oborio rekord u ispijanju žestokih pića pa umro

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alkohol mu došao glave: Oborio rekord u ispijanju žestokih pića pa umro

Jedno takmičenje u ispijanju žestokih pića u Francuskoj pretvorilo se u tragediju kada je pobednik pao u komu, a dan posle umro u bolnici od posledica trovanja.

Francuz je obotio rekord kad je iskapio 56 čašica žestokih pića, posle čega ja pao u komu, a zatim i preminuo (Foto: Ilustracija)

 

Jedan 57-godišnjak iz Francuske, nadmašivši rekord postao je šampion takmičenja u ispijanju alkohola, ali nije stigao da proslavi pobedu, jer je posle nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sati pao u komu.

 

Pomenuti Francuz umro je od trovanja alkoholom pošto je iskapio 56 čašica žestokih pića u takmičenju u ispijanju alkohola, objavili su u sredu francuski mediji.

 

Tragičan događaj se desio tokom vikenda u baru u “Clermont-Ferrandu” u kojem je bilo organizovano takmičenje u eksiranju što je moguće više alkoholnih pića.

 

Točio se viski, konjak, rum i svi ostali oblici žestine koje želudac može podneti.

 

Neimenovani 57-godišnjak je oborio apsolutni rekord pošto je na iskap popio 56 “šotova”, ali se njegov trijumf pretvorio u tragediju jer je, nekoliko sati posle, pao u komu.

 

Hitno je prevezen u bolnicu, ali je sutradan podlegao posledicama trovanja alkoholom.

 

Policija istražuje slučaj, a razmatra se i odgovornost vlasnika bara, koji bi mogao biti suočen s optužbom za ubistvo iz nehata zbog serviranja opasnih količina alkohola.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.