Aleksandar Vulin postaje novi ministar odbrane

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vulin postaje novi ministar odbrane

Resor odbrane u budućoj vladi Ane Brnabić trebalo bi da vodi dosadašnji ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, saznje Tanjug.

Tu informaciju i formalno je potvrdio dosadašni ministar odbrane Zoran Đorđević, izjavom da mu je Brnabićeva poverila da vodi resor koji je do sada vodio Vulin - rada i socijalne politike.

- Velika mi je čast što me je buduća premijerka Ana Brnabić zvala da budem deo njenog tima. U novoj vladi mi je poveren resor za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja - rekao je Đorđević za Alo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin i Đorđević razmenjuju resore?

Izvor: RTS, 26.Jun.2017

Resor odbrane u budućoj vladi Ane Brnabić trebalo bi da vodi dosadašnji ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, saznaje "Tanjug". . Ministarstvo odbrane je do sada vodio Zoran Đorđević,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.