Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanska nastavnica na času hvalila Islamsku državu

TIRANA - U Albaniji je uhapšena nastavnica jer je pred đacima hvalila ekstremističku Islamsku državu, saopštila je danas policija.

Portparol policije je rekao da nju u Tirani ispituju pripadnici odjeljenja za borbu protiv terorizma.

Privatna tv stanica TVKLan objavila je snimak nastavnice kako mladim učenicima u jednoj muslimanskoj školi u Skadru, 120 kilometara sjeverno od Tirane, govori da su u Islamskoj državi "dobri ljudi, ali da država želi da se bori protiv njih".

Ime nastavnice nije objavljeno.

Oko dvije trećine stanovnika Albanije su muslimani, napominje AP.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nastavnica na času hvalila Islamsku državu

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2017

U Albaniji je uhapšena nastavnica jer je pred đacima hvalila Islamsku državu, saopštila je danas policija...Portparol policije je rekao da nju u Tirani ispituju pripadnici odeljenja za borbu protiv terorizma...Privatna tv stanica TVKLan objavila je snimak nastavnice kako mladim učenicima u jednoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.