Ako želite da znate kada ćete umreti postoji i aplikacija za to

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Nov.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako želite da znate kada ćete umreti postoji i aplikacija za to

Kao i druge aplikacije koje sarađuju sa Appleovim HealthKitom, Deadline vas motiviše da živite zdravije, ali na prilično mračan način.

"Umrećete. Žao nam je, svi ćemo jednom umreti. Ni ja to ne želim. Ali, šta kad biste znali datum svoje smrti?", stoji u opisu aplikacije.

I to je tačno ono što Deadline radi: pokušava da predvidi koliko vam je ostalo života, do poslednje sekunde. Naravno da je to nemoguće tačno znati, ali Deadline se služi podacima s >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Apple HealthKita i postavlja vam niz pitanja kako bi odredio kad će tačno doći vaše vreme.

Sve skupa je prilično morbidno, ali ako živite zdravije, možete dodati vreme na vašoj štoperici života, prenosi Business Insider.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ako želite da znate kada ćete umreti postoji i aplikacija za to

Izvor: 24sata, 01.Nov.2014

Kao i druge aplikacije koje sarađuju sa Appleovim HealthKitom, Deadline vas motiviše da živite zdravije, ali na prilično mračan način...- Umrećete. Žao nam je, svi ćemo jednom umreti. Ni ja to ne želim. Ali, šta kad biste znali datum svoje smrti? - stoji u opisu aplikacije...I to je tačno...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.