Ako želite da studirate u Australiji...

Izvor: Mondo, 27.Sep.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako želite da studirate u Australiji...

U Beogradu će 8. oktobra biti održan drugi sajam Australijskog obrazovanja pod nazivom "Mislite na budućnost, studirajte u Australiji".

Foto: printscreen

Agencija za obrazovanje "Bridge Blue Serbia" će sajam organizovati u subotu, 8. oktobra, u hotelu "Metropol Palace" u Beogradu, od 12 do 16 časova.

Posetioci sajma će moći da saznaju sve informacije o pogodnostima studiranja u Australiji na jednom mestu i da saznaju sve detalje od predstavnika australijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << univerziteta, koledža i obrazovnih institucija kao i od zaposlenih u agenciji "’Bridge Blue"’.

Osim bitnih informacija o proceduri i uslovima upisa posetioci će imati priliku da čuju o dobijanju studentskih viza, studentskom životu, rada u toku studiranja i o australijskoj kulturi i načinu života.

Australija je atraktivna destinacija za studiranje i za život.

Zemlja engleskog govornog područija sa stabilnom rastućom ekonomijom i visokim životnim standardom nudi dosta mogućnosti stranim studentima kojih svake godine ima sve više. Sidnej i Melburn kao najveći gradovi i centri privlače dosta internacionalnih studenata i svake godine budu imenovani među 10 najboljih gradova na svetu za studiranje. Na Šangajskoj listi svetskih akademskih institucija, nalaze se 23 univerziteta iz Australije.

Ulaz na sajam je besplatan za sve uz obaveznu prethodnu registraciju. Link za registraciju možete naći ovde.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.