Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ste samac, ove zemlje obavezno morate posjetiti

Ako još razmišljate gdje ćete da ljetujete, možda vam ovo pomogne da odlučite...

Prema statističkim podacima, u ovih zemalja singl devojaka ima daleko više nego momaka, eto prilike za vas! :)

Ukrajina

Ova zemlja je poznata po lijepim djevojkama (pomislite samo na Milu Kunis koja je ukrajinskog porekla), a s obzirom na to da ima dosta više muškaraca, oni mogu da biraju.

Estonija

Ova zemlja puna je plavokosih, plavookih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << SOLO devojaka... Treba li još nešto da vam kažemo?

Gruzija

Takođe ima puno singl dama, ali imajte na umu da one važe za atraktivne, ali stidljive djevojke. Dakle, treba im vremena da upoznaju muškarca, pa se prilagodite tome.

Portoriko

Vatrene Portorikanke doprinijeće da vam ljeto bude još vrelije... One važe za otvorene, druželjubive djevojke, ali ih ima daleko više nego muškaraca, pa im nije baš lako da nađu partnera.

Bjelorusija

Bjeloruskinje su seksi, pa muškarci bukvalno mogu da biraju. Međutim, one i nemaju baš previše izbora jer su mnogo brojnije od pripadnika muškog pola.

Litvanija

Mala zemlja koja ima bogatu istoriju i tradiciju, a o ženama iz Litvanije govori se kao o damama natprosječne ljepote.

Bosna i Hercegovina

Naše djevojke takođe su se našle na ovoj listi. Oni koji su bili u BiH, već znaju da ima dosta lijepih solo djevojaka.

Hrvatska

I ova komšijska zemlja puna je šarmantnih singl djevojaka, zbog toga što ima mnogo više muškaraca. Već znamo da mnogi "padaju" na njihov naglasak... Jeste li već krenuli?

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.