Ajde, svi unutra, da mi date pare: Detalji zločina na pumpi u kojem je teško ranjena studentkinja iz Nove Varoši

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2017, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajde, svi unutra, da mi date pare: Detalji zločina na pumpi u kojem je teško ranjena studentkinja iz Nove Varoši

Lekari se bore za život studentkinje Kristine Kaplanović (19), radnice NIS pumpe, kojoj je u četvrtak uveče, oko 23 sata, razbojnik pucao u glavu. 

Još neidentifikovani, naoružani muškarac izašao je iz šumarka koji se nalazi iza pumpe i uperio pištolj u nesrećnu Kristinu i dvojicu njenih kolega. Bili su na pauzi i stajali su ispred stanice.

- Pljačkaš im je naredio "Ajde, svi unutra, da mi date pare!". Uperio je cev pištolja ka njima. U takvoj situaciji radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << inače imaju direktivu da se sklone i predaju pljačkašu novac bez opiranja, što su oni i učinili. Poslušali su ga i ušli unutra - rekao je za Blic izvor dobro upoznat sa istragom.

Razbojnik je tada gurnuo jednog od radnika i mladić je pao na zemlju.

- U tom momentu čuo se pucanj. Pištolj koji je bio u rukama pljačkaša je opalio i metak je pogodio radnicu u glavu. Zasad nije poznato da li je namerno pucao ili je pištolj sam opalio.

Pucanj je, po svemu sudeći, uplašio i pljačkaša koji je ostavio plen na pumpi i uspaničeno pobegao nazad u šumu.

Foto: Facebook/Kristina Kaplanović

Kristina Kaplanović doselila se u Beograd pre nekoliko meseci iz Nove Varoši. U glavnom gradu je počela da studira. U njenom rodnom mestu, svi su u šoku:

- Ona je divna i vredna devojka. Prošlog leta preselila se u Beograd. Upisala je Višu ekonomsku školu, ali nije upala na budžet, pa je odmah počela da radi da bi sebe mogla da školuje. I dok se borila da zaradi taj neki dinar, dođe neki zlikovac i upuca je! Strašno, samo da preživi - kažu meštani Vilova, gde živi Kristinina porodica.

Niko od Kristininih kolega u subotu nije bio raspoložen za priču, piše Srpski telegraf.

- To je nova koleginica, koja je tek počela da radi, svi smo u šoku, stvarno ne mogu ništa da kažem - rekao je jedan od zaposlenih.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.