Ajanović i Mehmedović protivkandidati Izetbegoviću

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajanović i Mehmedović protivkandidati Izetbegoviću

SARAJEVO - Irfan Ajanović i Šemsudin Mehmedović su uz Bakira Izetbegovića kandidati za predsjednika SDA, odlučio je danas Glavni odbor te stranke.

Ova sjednica Glavnog odbora posljednja je u tom sazivu jer će se na najavljenom kongresu birati i novi članovi Glavnog odbora.

Danas bi trebalo da bude utvrđena i šira lista kandidata za zamjenika predsjednika stranke.

Kako je najavio predsjednik GO SDA Halid Genjac, današnja sjednica će biti najviše posvećena >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << najavljenom kongresu stranke, a na dnevnom redu su dvije tačke - utvrđivanje programskih dokumenata za kongres (programska deklaracija i kongresne rezolucije koje usvaja kongres, a njihov prijedlog utvrđuje GO) i kadrovska pitanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ajanović i Mehmedović protivkandidati Izetbegoviću

Izvor: Cafe.ba, 23.Maj.2015

SARAJEVO - Irfan Ajanović i Šemsudin Mehmedović su uz Bakira Izetbegovića kandidati za predsjednika SDA, odlučio je danas Glavni odbor te stranke...Ova sjednica Glavnog odbora posljednja je u tom sazivu jer će se na najavljenom kongresu birati i novi članovi Glavnog odbora...Danas bi trebalo...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.