Advokat se uselio kod misice

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat se uselio kod misice

Sanja Papić je zaljubljenija nego ikad i spremna je da ozvaniči vezu sa Mišom Ognjanovićem, koji se nedavno razveo.

Bivša misica Sanja Papić (31) primila je u svoj stan uglednog advokata Dragoslava - Mišu Ognjanovića (54) posle godinu dana zabavljanja.

Mišin prijatelj za „Blic“ je ispričao da se advokat ozbiljno zaljubio u Sanju i da se kod nje preselio da bi što više bili zajedno.

Posle razvoda sa Plejbojevom zečicom Natalijom Mihić, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njoj i njihovom sinu Mihailu ostavio stan i preselio se kod oca, a nedavno je ponovo spakovao kofere i otišao kod Sanje.

- Miša mnogo radi i često putuje poslovno, tako da mu ne ostaje mnogo vremena za privatni život. Kad je uvideo da je Sanja divna devojka i da ga mnogo voli i poštuje, pristao je da počnu da žive zajedno - kaže Mišin prijatelj.

Inače, misica i advokat mesecima su skrivali da su u vezi, prvenstveno zato što on nije bio zvanično razveden iako je još pre više od četiri godine napustio Nataliju. Prve zajedničke fotografije sa Mišom Sanja je objavila na društvenim mrežama nakon letovanja, a tek nedavno, na koncertu Zdravka Čolića, pojavili su se prvi put zajedno u javnosti.

Prijatelji misice tvrde da je ona spremna za brak, ali ne i advokat, koji za sebe ima dva propala braka i ostvaren je kao roditelj.

- Sanji je vreme da postane majka, ali Miši to nije prioritet jer već ima dva sina iz dva braka - kaže drugarica zgodne Novosađanke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.