Adil opljačkan na nastupu u Nišu

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adil opljačkan na nastupu u Nišu

Dok je pevao u jednom klubu, pevaču obili kombi i uzeli naočare vredne 550 €

Adil Maksutović baš nema sreće. Prvo ga prebiju u Brčkom, onda on pretuče nevenčanu suprugu, a sada ga i opelješe na nastupu.

Pevača su u subotu uveče, dok je nastupao u jednom klubu u Nišu, ojadili lopovi. I dok je Adil pevao, pljačkaši su obavljali svoj posao. Razbili su staklo na njegovom kombiju koji je bio na parkingu i odneli mu naočare za sunce „luj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << viton“, koje, kako je rekao policiji, vrede 550 evra. On se više iznervirao zbog polomljenog stakla jer je trebalo iste večeri da se vrati za Beograd nego što je ostao bez naočara.

- Adil je pljačku prijavio u nedelju oko pet sati ujutru, čim je završio nastup i izašao iz kluba. Bio je ljut i iznerviran jer su mu lopovi izgrebali i šoferšajbnu. Očigledno su lopovi mislili da će bolje proći, ali su ostali kratkih rukava. Ukupna šteta je nešto više od 1.000 evra - kaže naš izvor iz niške policije.

Adil nije sačekao da policajci završe svoj posao i drugim autom se vratio u Beograd.

- Raspitivao se da li su kamere nešto snimile i kakva je šansa da pronađe naočare koje za njega imaju emotivnu, a ne materijalnu vrednost - zaključuje sagovornik našeg lista.

Pozvali smo Maksutovića za komentar, ali je do zaključenja broja ostao nedostupan.

Inače, poznate ličnosti u poslednje vreme sve češće su žrtve provalnika. Nedavno je na isti način u centru Sarajeva opljačkan i Aco Pejović.

(LJ. R. - M. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.