Abramovič želi Leva, Gvardiolu,Murinja, u igri i Grant?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2012, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abramovič želi Leva, Gvardiolu,Murinja, u igri i Grant?

LONDON -

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev jedan je od glavnih kandidata da na kraju sezone postane menadžer Čelsija, preneli su danas britanski mediji.

Lev se navodno u ponedeljak veče sastao sa vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem u Ženevi, gde mu je ponuđeno da posle Evropskog prvenstva preuzme londonski klub.

Portugalac Andre Viljaš Boaš u nedelju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobio otkaz, a tim će do kraja sezone voditi njegov pomoćnik Roberto di Mateo.

Od ostalih kandidata za klupu "plavaca" spominju se treneri Reala i Barselone Žoze Murinjo i Pep Gvardiola.

Prema pisanju "Dejli Ekspresa" Portugalac bi se vratio na Stamford Bridž, ali za godišnju platu od 12 miliona funti, ali i mogućnost da sa sobom dovede prvu zvezdu Reala Kristijana Ronalda.

Sa druge strane Gvardiola je već stupio u kontakt sa čelnicima Čelsija i zbog toga odugovlači sa produžetkom saradnje sa evropskim i svetskim prvakom, prenosi "Tajms".

U igri su još i bivši trener Liverpula Rafael Benitez, ali i trener Partizana Izraelac Avram Grant.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viljaš-Boaš tajno pregovarao sa Romom dok je bio trener Čelsija

Izvor: Blic, 06.Mar.2012

Kada je osetio da mu se sprema otkaz u Čelsiju, Andre Viljaš-Boaš je počeo da traži novu sredinu i od naredne sezone bi mogao da se preseli u Rim...Generalni direktor Rome Franko Baldini sastao se sa portugalskim stručnjakom prošlog meseca u Londonu, gde su navodno razgovarali o njegovom angažmanu...

Nastavak na Blic...

Abramovič želi Leva ili Gvardiolu na klupi Čelsija, u igri i Grant!

Izvor: Blic, 06.Mar.2012

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev jedan je od glavnih kandidata da na kraju sezone postane menadžer Čelsija, a među njima se nalazi i aktuelni trener Partizana Avram Grant, preneli su britanski mediji...Lev se navodno u ponedeljak veče sastao sa vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem...

Nastavak na Blic...

Leva častio "crveni baron"

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2012

Vlasnik londonskog Čelsija, prenose ruski mediji, sastao se u ponedeljak u Ženevi sa potencijalnim trenerom. Roman Abramovič platio je ručak selektoru nemačke reprezentacije Joakimu Levu rekavši mu da razmisli o ponudi da "posle Evropskog prvenstva preuzme ekipu".

Nastavak na Sportal.rs...

Abramovič sad hoće Joakima Leva!

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012

Ima mnogo kandidata za vruću, ali slatku klupu Čelzija. Pored Žozea Murinja, Fabija Kapela, Rafe Beniteza, tu je sad i selektor Nemačke, Joakim Lev.. . Dejli Mejl piše da se nemački stručnjak sastao u ponedeljak sa gazdom Plavaca Romanom Abramovičem u hotelu u Ženevi. Iz kluba je zatim negirano...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Murinjo bi u Čelsi samo uz 12 miliona funti godišnje i Kristijana Ronalda!

Izvor: Blic, 06.Mar.2012

Portugalski stručnjak i trener Reala Žoze Murinjo navodno je spreman za pregovore sa Čelsijem, ali samo ako mu se ponudi godišnja plata od 12 miliona funti i ako bude mogao da dovede i Kristijana Ronalda...Kako prenosi engleski Dejli mejl, vlasnik Čelsija Roman Abramovič ima nekoliko velikih trenerskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.