AUTO UDARIO DETE (8) U NIŠU: Povređen još jedan pešak

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTO UDARIO DETE (8) U NIŠU: Povređen još jedan pešak

Dete ima kontuzije lica i glave

Osmogodišnje dete zadobilo je povrede glave u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nišu.

Incident se dogodio u sredu u 12 časova i 20 minuta na uglu ulica Vase Pelagića i Borislava Nikolića Serjože. Dete je udario automobil marke reno niških registrskih tablica.

Dežurni lekar dečije hirurške klinike dr Miroslav Stojanović kaže da dete ima kontuzije lica i glave.

- Dete je pregledao neurohirurg i konsultovan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ORL specijalista. Konstatovano je da nema preloma kostiju. Dete je sada dobro, svesno i u stabilnom stanju. Smešteno je na našoj klinici i ako sve bude u redu u petak će biti pušteno kući - kaže doktor Stojanović.

Da je neophodan veći oprez vozača, ali i pešaka, pokazala je i saobraćajna nezgoda koja se dogodila u Nišu u sredu u 18 sat i 30 minuta.

Reno laguna udario je osamdesetdevetogodišnjeg muškarca na uglu ulica Vojvode Gojka i Čačanske. Deka je tom prilikom zadobio povrede glave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.