ATLETIČARKA PROHODALA Nisam verovala da opet koračam

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATLETIČARKA PROHODALA Nisam verovala da opet koračam

Sedam dana sama hodam i mnogo sam srećna - kaže Aleksandra Stošić, naša atletičarka, koja je nakon porođaja u GAK Višegradska ostala nepokretna.

Aleksandra je prve dane majčinstva provodila uglavnom vezana za krevet jer je na porođaju ostala nepokretna. Ćerkici Ivoni nije mogla uopšte da se posveti. Mesec dana nakon porođaja počela je lagano da ustaje, mogla je uz tuđu pomoć da ode do toaleta, ali sve to s naporom, polako i kratko. Pre sedam dana napokon je samostalno >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << stala na noge.

- Uz pomoć prijatelja krenula sam privatno na terapije lasera i vežbe. Već nakon četvrte terapije rekli su mi da mogu da stanem na noge. U prvom trenutku sam se uplašila i bila skeptična i nisam verovala. Međutim, osećaj je bio neverovatan kada sam zakoračila - objašnjava u cugu Aleksandra.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.