ANTIPLES KAO ANTISTRES Ovaj snimak Andrije Miloševića će vas nasmejati do suza (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Jan.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ANTIPLES" KAO ANTISTRES Ovaj snimak Andrije Miloševića će vas nasmejati do suza (VIDEO)

Crnogorski glumac Andrija Milošević već nekoliko dana uživa u odmoru s devojkom Aleksandrom Tomić u dalekoj Kolumbiji, a fotografije sa plaže glumac redovno objavljuje na Instagramu.

Međutim, ovoga puta Andrija je podelio snima, koji je njegove pratioce nasmejao do suza, a na kom se vidi kako izvodi neobičnu plesnu koreografiju.

- Tradicionalni antiples starih Indiosa... - napisao je Andrija u komentaru uz video, koji je za tri sata pregledalo više od 50.000 ljudi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Andrijin ples će vam ulepšati dan

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2017, 11:11

Crnogorski glumac Andrija Milošević već nekoliko dana uživa u odmoru s devojkom Aleksandrom Tomić u dalekoj Kolumbiji, a fotografije sa plaže glumac redovno objavljuje na Instagramu...Međutim, ovoga puta Andrija je podelio snimak, koji je njegove pratioce nasmejao do suza, a na kom se vidi kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.