ANĐA I BRED KAO ZEČEVI: U krevetu koriste seks igračke!

Izvor: Kurir, 13.Apr.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANĐA I BRED KAO ZEČEVI: U krevetu koriste seks igračke!

Par je izuzetno nesiguran i ljubomoran jedno na drugo, a oboje se boje da će ga ono drugo prevariti

Poznati glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit imaju izuzetno divlji i lud život iza zatvorenih vrata, dok njihova deca divljaju po kući.

"Ta deca su totalno divlja! Konstantno vrište po kući i danju i noću i ostavljaju nered. Tako ćete naći hranu po podu, prazne kese iz Mekdonaldsa, delove igračaka i odeću, čak i mrtve bube po celoj kući. To je odvratno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali Bred i Anđa smatraju da je to sjajno", rekao je izvor blizak paru.

Kako tvrdi pomenuti izvor, par je izuzetno nesiguran i ljubomoran jedno na drugo, a oboje se boje da će ga ono drugo prevariti. Ipak, još uvek imaju izuzetno ispunjen seksualni život i koriste seks igračke.

"Veoma su spontani i često imaju seks god da se nalaze. Ponašaju se kao zečevi", otkrio je izvor.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.