AMSS jedini ovlašćen za šlep vozila sa Koridora 10

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS jedini ovlašćen za šlep vozila sa Koridora 10

Auto-moto savez Srbije (AMSS) biće jedini ovlašćen da sa Koridora 10 do kraja letnje sezone uklanja vozila koja se zaustave usled nezgoda i kvarova, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture posle sastanaka o pojavi "fantomskih šlep službi" na srpskim autoputevima.

Mihajlović je rekla da je na sastanku dogovoreno da AMSS do kraja turističke sezone besplatno uklanja sva vozila koja se pokvare ili dožive nezodu do prvog isključenja sa autoputa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"Posle toga vlasnici vozila mogu da koriste usluge bilo kog drugog. Kako su me uverili čelnici AMSS, time će biti sprečeno pojavljivanje fantomskih šlep službi koje pljačkaju strane putnike na Koridoru 10", navela je Mihajlović.

Sastanak je inicirala ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović povodom upozorenja Auto-moto saveza Nemačke (ADAC) na pojavu lažnih šlep službi u Srbiji, a prisustvovali su predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije, Puteva Srbije i AMSS.

Ona je rekla da je Koridor 10 od vitalnog interesa za Srbiju i Vladu Srbije i dodala da je prošle godine zabaležen rast od dva miliona vozila u prolasku kroz Srbiju.

"Učinićemo sve da putnici koji idu Koridorom 10 od Horgoša do Preševa nemaju nikakvih problema, jer tako povećavamo prihode od putarina", istakla je ona.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.