AMSS: Vozači, oprez zbog najavljenih padavina

Izvor: B92, 01.Jul.2016, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Vozači, oprez zbog najavljenih padavina

Beograd -- AMSS upozorava vozače zbog za popodne najavljenog nestabilnog vremena sa pljuskovima i grmljavinom, kao i zbog delova na kojima se izvode radovi.

Na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Zbog radova na izgradnji čeone naplatne stanice Vrčin počinje postavljanje privremene saobraćajne signalizacije na putu IA reda, zbog čega će biti zatvorene zaustavna i saobraćajne trake u oba smera. Izmena saobraćaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trajaće do 31 jula.

U mestu Petrijevu biće obustavljen saobraćaj zbog radova na poboljšanju opasnog mesta "Petrijevska raskrsnica". Ukida se izlaz sa auto-puta na petlji "Vodanj" za sva vozila koja se isključuju sa autoputa za Smederevo, pošto se prolazi preko raskrsnice, a preporučuju se alternativna isključenja Kolari i Umčari.

Na auto-putu E-75 do 15. jula, popravlja se kolovoz na deonici od petlje "Niš jug" do petlje "Leskovac centar" u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, zbog čega će se te dve trake povremeno zatvarati.

Do 15. jula na autoputu E-80 Niš-granica Bugarske popravlja se kolovoz u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, na deonicama Trupalska petlja krak 4 – izlaz za Sofiju (Bugarska; Komrenska petlja ulaz u Niš (obe kolovozne trake); Komrenska petlja izlaz za Beograd (obe kolovozne trake).

Uz to je zbog radova izmenjen saobraćaja na deonicama puta E-80 Pirot-Sukovo i Sukovo-Dimitrovgrad.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS upozorava vozače: Budite oprezni zbog najavljenih padavina, radovi na velikom broju deonica

Izvor: Blic, 01.Jul.2016

Auto-moto savez Srbije (AMSS) je jutros upozorio vozače na oprez zbog popodne najavljenog nestabilnog vremena sa pljuskovima i grmljavinom, kao i da ih očekuje usporena vožnja na delovim gde se izvode radovi...Na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.