AMSS: Pojačan saobraćaj ka Makedoniji i Crnoj Gori

Izvor: Press, 21.Jun.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj ka Makedoniji i Crnoj Gori

U Srbiji se očekuje pojačan saobraćaj, posebno na pravcima ka Makedoniji, crnogorskom primorju i na putevima koji vode preko Užica i Zlatibora.
Foto:B92.net
Pojačan intenzitet saobraćaja očekuje se i tokom vikenda, a vozačima se zbog visokih spoljašnjih temperaturama savetuje oprez na putu, navode iz AMSS.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, putnička vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se na graničnim prelazima ne zadržavaju duže od 20 minuta, dok se teretna vozila na prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, zadržavaju 90 minuta.

Produžavaju se radovi na mostu preko Save, na obilaznici oko Beograda i za saobraćaj je zatvoren smer ka Novom Sadu, a saobraćaj je preusmeren na smer ka Berogradu i propušta se semaforskom signalizacijom.

Radovi se izvode na auto-putu ka Novom Sadu iz pravca Horgoša između 21. i 23. kilometra, pa se vozila preusmeravaju na levu kolovoznu traku.

Zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petljama "Sirig" i "Zmajevo" saobraćaj će na ovim platnim stanicama biti obustavljen, a saobraćaj će se preusmeravati na na petlje "Vrbas", "Srbobran 2" i petlju "Novi Sad".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.