AMSS: Neophodan oprez zbog mestimične magle i odrona

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Feb.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Neophodan oprez zbog mestimične magle i odrona

Auto moto savez Srbije saopštio je da vozače večeras očekuju povoljnije vremenski uslovi nego prethodnih dana, ali da treba da obrate pažnju na maglovito vreme i mestimične odrone.

Magla najviše smanjuje vidljivost na području Crnog vrha dok sumaglice ima na severu Vojvodine i u centralnoj Srbiji, naveo je AMSS u saopštenju.

Vozači su upozoreni i na čestu pojavu odrona, naročito kroz stenske uske i klisure.

Veća opreznost u vožnji je neophodna i na deonicama na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja, dodao je AMSS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Neophodan oprez zbog mestimične magle i odrona

Izvor: Blic, 20.Feb.2017

Auto moto savez Srbije (AMSS) saopštio je da vozače večeras očekuju povoljnije vremenski uslovi nego prethodnih dana ali da treba da obrate pažnju na maglovito vreme i mestimične odrone...Magla najviše smanjuje vidljivost na području Crnog vrha dok sumaglice ima na severu Vojvodine i u centralnoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.