AMSS: Moguća pojava poledice na putu

Izvor: Studio B, 06.Feb.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Moguća pojava poledice na putu

Vozače danas očekuje pretežno sunčano vreme, jedino je u jutarnjim satima usled nešto nižih temperatura i slabog mraza moguća pojava poledice na putu, saopštio je Auto-moto Savez Srbije.

AMSS apeluje na vozače da drže veća odstojanja u odnosu na druge učesnike u saobraćaju, jer je tokom vožnje po poledici zaustavni put vozila duži, pa je opasnost od sletanja sa puta i izazivanja lančanih sudara veća. ;

Kolovozi su pretežno suvi i saobraćaj se odvija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << bez zastoja i prekida, na svim frekventnijim saobraćajnicama, na auto-putevima, kao i na putevima I i II prioriteta, navodi se u saopštenju.

AMSS dodaje da su prilazi zimskim turističkim centrima na svim planinama ;prohodni, ali i da u višim predelima još ima zaostalog snega na kolovozima, tako da ;se savetuje oprezna vožnja uz obavezno koriščenje zimske opreme.

Uprava granične Policije saopštila je da na terminalima nema dužih zadržavanja putničkih vozila, dodaje AMSS.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.