AMERIČKI AMBASADOR U BEOGRADU: Sutra počinje NOVI PERIOD za Ameriku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIČKI AMBASADOR U BEOGRADU: Sutra počinje NOVI PERIOD za Ameriku!

Sve spremno za sutrašnju inauguraciju Trampa...

Americki ambasador u Beogradu Kajl Skat rekao je da je inauguracija Donalda Trampa veliki dogadaj za americki narod kojim se, kako navodi, obeležava više od 200 godina neprekidne istorije i tradicije mirne predaje vlasti jedne vlade drugoj.

- Mi, Amerikanci, u petak po podne, slavićemo i ovde u Srbiji i u celom svetu. Biće to dan slavlja i ceremonije, ali i dan kada pocinje novi period napornog rada na upravljanju Sjedinjenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Americkim Državama - rekao je Skat za RTS.

Prema njegovim recima, predsednik se pripremao i okupljao tim s kojim ce preuzeti tu veliku odgovornost.

- U ponedeljak ujutru i ja cu se pojaviti u svojoj kancelariji sa odlicinim timom ambasade i bicemo spremni da podržimo i branimo politiku predsednika Sjedinjenih Država - naglasio je Skat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skat: Predsednička inauguracija veliki događaj za američki narod

Izvor: Blic, 19.Jan.2017

Američki ambasador u Beogradu Kajl Skat rekao je da je inauguracija Donalda Trampa veliki dogadaj za američki narod kojim se, kako navodi, obeležžava višše od 200 godina neprekidne istorije i tradicije mirne predaje vlasti jedne vlade drugoj..."Mi, Amerikanci, u petak po podne, slavićemo i ovde...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.