ABRONOŠA: Švaleracija je u trendu

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABRONOŠA: Švaleracija je u trendu

Drage moje abronoše, stigla je sreda, a ja sam po običaju bila vredna. Kao što vidite, razotkrivene su mnoge preljube, jer ako je estrada po nečemu poznata - to je švaleracija. No, neću se baviti Čuburom i njegovom mlađom švalerkom i time što ga je žena umlatila od batina. Neću pisati ni o dvogodišnjem ljubavisanju i neverstvu Narikače, koja je ostavila jadnog isposnika zbog starijeg muzičara, a potom se i s njim raskantala kad je iskoristila šta je htela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Pozabaviću se neverstvom jednog para koji je u žiži javnosti, a koji deluje kao skladan. Napisah deluje? Dakle, Sinčić legende, tako ćemo nazvati mladog fudbalerčića koji na sve strane vara svoju lepu ženicu Dobricu, konačno je razotkriven jer je uhvaćen na delu. Naime, budući da je odlučio da vrlo mlad postane otac čitavog fudbalskog kluba, još uvek neiživljen muva kako koju stigne. Vrlo je aktivan na društvenim mrežama, pa osim po klubovima i tamo traži plen.

Ali kad mnogo švrljaš, negde i zabrljaš. Tako je Sinčić smuvao neku gradsku ribu, 1994. godište, na koju se baš naložio. Toliko je bila dobra u krevetu da joj je kupio i jednu tašnu poznatog brenda, odnosno tata mu je dao da kupi jer on nema prebijene pare budući da ga nijedan klub neće. Nju je to posebno oduševilo, toliko da je odmah ispričala najboljoj drugarici, a ova svojoj i tako je priča došla do Dobrice, koja kada se razbesni, sve je samo ne mirna.

Tri noći Sinčić nije spavao u kući, jer ga je Dobrica naglavačke izbacila. Tada mu je zamerila i njegovo ajcanje po splavovima, posebno jedno veče kad se našao u istom društvu sa Sisajom, koja ovih dana više vremena provodi u policiji nego na jahtama. Ali Dobrica toliko voli Sinčića da ga je ubrzo pustila nazad u toplo porodično gnezdo.

No da se bacimo na Živku, koja otkako se rastala sa Žigolom, samo obigrava oko nekih krimosa. Kažu da je sad oko bacila na Ćitu, kod koga je bila pre dva vikenda u nadaleko čuvenom hotelu u susednoj nam državi. A on izređao celu estradu, pa oko bacio na Živku, koja se bogami ne da tako lako. No, od švaleracije ovoga puta nije bilo ništa. Živka je dobila pretnju od Pande, koja je već prebila nekoliko Ćitinih devojaka i odmah joj stavila do znanja ko je glavni.

Do sledeće srede, vodite abrove.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.