A koliko često vi TO radite?

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2016, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A koliko često vi TO radite?

Da li mislite da imate previše seksa? Ili premalo? Da li se uopšte opterećujete ovim pitanjima, ili jednostavno uživate u vremenu sa svojim partnerom pa kad god, i koliko god to bilo?

Mnogo ljudi brine - da li upražnjavaju dovoljno seksa. Nekome je dovoljno dva puta nedeljno, dok je nekoj drugoj osobi to premalo ili previše.

Istraživanje sprovedeno na Institutu Kinzi, otkrilo je koliko pojedinci često upražnjavaju seks, uzimajući u obzir njihove godine, a evo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što su pokazali rezultati:

18-29 godina: u proseku 112 puta godišnje.

30-39 godina: u proseku 86 puta godišnje.

40-49 godina: u proseku 69 puta godišnje.

13 odsto bračnih parova seks upražnjava tek nekoliko puta godišnje, 45 odsto njih nekoliko puta mesečno, 34 odsto dva do tri puta nedeljno, a njih 7 odsto, četiri i više puta nedeljno.

Stranica "YourTango" zatim je sprovela svoje istraživanje među čitaocima koji su u braku, kako bi saznala minimalnu, prosečnu i idealnu brojku seksualnih aktivnosti u razdoblju od mesec dana.

Minimum: jednom mesečno.

Prosek: jednom nedeljno.

Savršeno: tri do pet puta nedeljno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.